Pages

02 April 2016


PENGALAMAN MENJALANI PEPERIKSAAN UNIT TRUST 


Assalammualaikum, 

Lama giler dah tak update blog nie, berabuk dah kot, hahaha,,dulu tak berapa pandai la nak main blog nie sekarang nie boleh la sikit-sikit. Ok nak cerita cikit nie pengalaman ambik exam Unit Trust Consultant hari tue, huhu. Berdebar la jugak kan, sebab tak ada basic pun dalam bidang nie, walaubagaimanapun alhamdulillah la saya berjaya lulus jugak akhirnya...ingatkan riso tak lulus plak kan. Yer la kalau tak lulus nak ambik exam kena bayar RM160 semula taw, huhu. Duit gak tue, rugi klau gagal. Exam dia kalau tak study confirm gagal, percayalah sebab exam dia boleh tahan gak susahnya.